Πολιτική επιστροφών

Σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς έχετε το δικαίωμα ακύρωσης και επιστροφής τις παραγγελίας σας εντός 14 ημερών μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία.

Ωστόσο αυτό το δικαίωμα παύει να ισχύει για προϊόντα που είναι εξατομικευμένα και κατασκευάζονται κατά παραγγελία.

Τέτοια προϊόντα είναι τα ακόλουθα:
1. Φακοί επαφής αστιγματικοί, πολυεστιακοί και έγχρωμοι με βαθμούς.
2. Οι φακοί των γυαλιών οράσεως που έχουν ήδη τοποθετηθεί σύμφωνα με την παραγγελία σας, στον σκελετό που επιλέξατε καθώς και ο σκελετός ο ίδιος στον οποίο έχουν τοποθετηθεί οι φακοί.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/shopping-consumer-rights/index_el.htm#changed-mind-distance-1

Για να πραγματοποιήσετε μία επιστροφή ενεργοποιήστε τη Φόρμα Επιστροφής και Ακύρωσης είτε επικοινωνήστε με τα οπτικά MALAXIANAKI στο τηλέφωνο 28210-72083, είτε αποστέλλοντας e-mail στην διεύθυνση cristefen@gmail.com για να μας τον γνωστοποιήσετε.

Φόρμα Επιστροφής και Ακύρωσης

Η διαδικασία της επιστροφής προϋποθέτει ότι τα προϊόντα που επιστρέφετε βρίσκονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα παραλάβατε μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Στην περίπτωση που τα αντικείμενα που επιστρέφετε έχουν υποστεί φθορά με δική σας υπαιτιότητα τότε χάνεται το δικαίωμα της αποζημίωσης.

Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή θα χρειαστεί να στείλετε το προϊόν στη διεύθυνσή ” Οπτικα ΜΑΛΑΞΙΑΝΑΚΗ, Αποκορώνου 32, Χανιά,  73135 ”

Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον συναλλασσόμενο εκτός και αν η υπαιτιότητα είναι της εταιρείας μας.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της.

Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή είναι ο ίδιος με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει.

Στις αγορές που γίνονται μέσω PayPal ή μέσω πιστωτικής κάρτας η αμοιβή της Τράπεζας δεν μπορεί να επιστραφεί.

Ακύρωση παραγγελίας

Είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί ακύρωση της παραγγελίας όσο αυτή δεν έχει εκτελεστεί ακόμα.

Ενεργοποιήστε τη Φόρμα Επιστροφής και Ακύρωσης αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας εναλλακτικά τηλεφωνήστε στο 28210-72083.

Φόρμα Επιστροφής και Ακύρωσης